Alla inlägg den 4 september 2009

Av Äggdonation - 4 september 2009 10:31

Är det någon som vet hur det är med Pigan? Hon har inte skrivit på sin blogg på länge och nu är den stängd. Jag undrar också hur det är med Anna och hennes två.


Med mig är allt bra. Igår var jag på besök på specialistmödravården och jag fick höra hjärtljud! Härligt! Fortfarande inga "sparkar" så det var skönt att veta att hjärtat slår. Nästa vecka ska vi på det vanliga ultraljudet och efter det hoppas jag att vi båda kan tro på och planera för ett barn. Jag har nu gått drygt 18 veckor.


Om svininfluensan. Nu under september tänkte jag faktiskt låta bli att handla sånt som kan vänta till oktober. I oktober räknar jag med att jag ska vaccineras. Undvika folksamlingar (inga biobesök) och använda handsprit är annat jag ska göra. Men jag är inte så orolig, däremot min man. Om han blir smittad tänker vi att jag ska åka till mina föräldrar ett tag - och ringa honom dagligen för att kolla att han lever! Riskerna verkar små, men det är ju dumt att chansa om inskräkningarna man gör inte känns så jobbiga. Hur tänker ni?


Nu har jag mage! I tisdags började jag med mammabyxor, det gick inte längre med mina utmärkta sommarbyxor med insydda gummiband och knappar (var så när jag köpte dem för flera år sedan).


Kramar till alla från Lisa

Ovido - Quiz & Flashcards